Poznato da li se igra 174. večiti derbi!
Poznato da li se igra 174. večiti derbi, Foto: Starsport

to je to

Poznato da li se igra 174. večiti derbi!

Najnovija vest

Objavljeno:

Večiti derbi zakazan za ponedeljak dobio je negativnu uvertiru usled ispada koji su režirali huligani. Nepoznate osobe upale su na stadion i oštetile teren crno-belih čime je odigravanje utakmice dovedeno u pitanje.

Ipak, usledila je brza reakcija svih odgovornih te Aleksandar Pivić, direktor Superlige za "Meridian sport" ističe da je sve pod kontrolom i da će se derbi odigrati:

- Prema informacijama koje posedujem odigravanje večitog derbija se ne dovodi u pitanje. Rešiće se svi problemi na terenu. Posuta je kiselina i pobacano je izlomljeno staklo. To će se sanirati u toku dana. Vizuelno neće izgledati najsjanije. Kada je u pitanju staklo, imali smo već jednom takvu situaciju. Bilo je davno, pa ne znam da li se ljudi sećaju, kada je Rad igrao na stadionu Obilića. Veče pred utakmicu je mnogo džakova staklića izručeno na teren, ali sve je pravovremeno očišćeno. Tako će biti i ovog puta. Igraće se - istakao je Pivić u razgovoru za "Meridian sport".

Saopštenje Partizana: Ogorčeni smo! Ukoliko huligani ne budu uhapšeni, objavićemo njihova imena – derbi će se igrati

Direktor Superlige istakao je da policija vrši uviđaj i da će sve biti spremno za sutrašnju utakmicu.

- Bezbednost se ne dovodi u pitanju. Nećemo se oglašavati zvaničnim saopštenjem. Smatram da nema razloga. Policija je na licu mesta gde trenutno vrši uviđaj. To je posao za organe reda. Sutra ujutru će komisija još jednom izaći na teren da sve proveri, ali prema trenutnim informacijama kojim raspoložemo, odigravanje se ne dovodi u pitanje.

Bonus video:

03:34

Natho LJUT posle derbija: Ovo nije fudbal, neko mora da kaže istinu!

(Espreso sport/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.